La F1 completament aliena als problemes logístics pels conflictes a l’Orient Mitjà

Les tensions recents a l’Orient Mitjà han posat en dubte el transport marítim i la seguretat dels esdeveniments celebrats en aquesta part del món.

Malauradament, el món està involucrat en conflictes armats sense fi a la vista, que afecten la vida de les persones.

Menys importants que les vides perdudes, els esdeveniments esportius tampoc són aliens al que succeeix a diverses zones del nostre planeta, amb interrupcions que ja es van sentir al Dakar, per exemple, per retards en el transport marítim.

En el cas particular de la Fórmula 1, que comença la seva temporada 2024 amb dues proves a països de l’Orient Mitjà, Mike Krack, líder de l’equip d’Aston Martin, ha destacat que no hi ha preocupacions per la seguretat durant les curses, revelant que han estat freqüents els contactes entre la F1 i els responsables de la seguretat.

«No hi ha cap preocupació per les curses a Bahrain i l’Aràbia Saudita. Hem de confiar en la F1 i els seus consultors en aquest sentit”

Pel que fa a un possible retard en l’arribada del transport marítim, com a conseqüència dels atacs pirates al Mar Roig, Krack va assenyalar que no li constaven retards.

No soc conscient de cap repte addicional en termes de logística. La càrrega per a Bahrain ja es va enviar a principis de desembre. La càrrega marítima s’ha d’enviar molt aviat i no he tingut cap problema.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments