El RallyRACC també puntuarà pel CERT 2024

La 59a edició del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, serà valedora simultàniament com a penúltima cita del S-CER (Súper campionat d’Espanya de Ral·lis) 2024 i la Copa d’Espanya de ral·lis de terra.

Després de l’anunci de la suspensió del Rallye da Auga, programat per als dies 13 i 14 d’abril, la federació estatal ha seleccionat la prova tarragonina, amb seu a Salou, perquè formin part per del campionat nacional de terra.

Caldrà esperar si el RallyRACC 2024 repetirà el mateix format que el de 2023, primer any dins del SCER, amb una jornada doble sobre terra, la primera a l’Alt Camp i la segona a la Terra Alta, o adopta un format mixt com altres proves del SCER ja van fer la temporada passada i on el RACC ja compta amb experiència

El 59 RallyRACC Catalunya – Costa Daurada es disputarà del 19 al 20 d’octubre i es converteix així en la setena i penúltima prova puntuable del CERT 2024, sent l’últim ral·li el que es disputarà a Pozoblanco un mes després.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

2 COMENTARIOS

Subscriu-te
Notificació de

2 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Eloi Saez
2 Mesos fa

Ole!

Paco Romero Garcia
2 Mesos fa

Només faltava que no hi fos. Quina merda de rallye