El calendari de test de pretemporada de la Fórmula 1 2024

El calendari complet de les proves d’hivern de Fórmula 1 2024, que tindran lloc del 21 al 23 de febrer al circuit de Sakhir, Bahrain.

La Fórmula 1 comença el proper dimecres 21 de febrer amb les proves de preparació per a la nova temporada al Circuit Internacional de Bahrain. Només hi haurà tres dies de proves disponibles, dividits en sis sessions, perquè els 10 equips de la graella de la F1 treballin junts per primera vegada el 2024, cosa que segons l’opinió de Fernando Alonso és poc.

Durant les proves, els equips poden utilitzar tants components com vulguin. Tanmateix, els pilots han de ser prudents, ja que, en aquesta primera fase de la temporada, no sempre es disposa d’un gran nombre de peces disponibles per al cotxe nou. El recompte del nombre d’unitats de potència assignades a cada pilot (un màxim de 4 per pilot sense cap penalització per canvi) que començarà a partir de la primera sessió d’entrenaments del Gran Premi d’obertura de temporada.

Les sessions es fan entre les 8 i les 17 hores, amb una hora de pausa per dinar. Durant aquesta pausa per dinar cada dia hi haurà rodes de premsa per a pilots i directors d’equip. En anys anteriors, alguns equips van donar temps als pilots de reserva –el 2023 va ser necessari que Felipe Drugovich estigués als comandaments de l’AMR23 de Lance Stroll a causa de la lesió del canadenc–, però aquest any no hi ha indicis en aquest sentit.

Les sessions s’han de retransmetre en directe per F1TV.

Pel que fa a l’alineació de pilots per a cada sessió, només Haas va confirmar la divisió de rols.

Test de pretemporada 2024
Equip/Dia21/0222/0223/02
Red Bulla confirmara confirmara confirmar
FerrariLeclerc matí
Sainz tarda
a confirmara confirmar
Mercedesa confirmara confirmara confirmar
Alpinea confirmara confirmara confirmar
McLarena confirmara confirmara confirmar
Stake F1 Team Kick Saubera confirmara confirmara confirmar
Aston Martina confirmara confirmara confirmar
HaasMagnussen matí Hülkenberg tardaNico Hülkenberg – matí Kevin Magnussen – tardaKevin Magnussen – matí Nico Hülkenberg – tarda
Visa Cash App RBa confirmara confirmara confirmar
Williamsa confirmara confirmara confirmar

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments