El WEC 2024 començarà la seva pretemporada aquest cap de setmana a Qatar

Aviat començarà la campanya del Campionat Mundial de Resistència 2024. La temporada més esperada i emocionant de la història del WEC, amb 19 Hypercars i 18 LMGT3 a la llista d’inscrits, començarà als 1.812 quilòmetres de Qatar (del 29 de febrer al 2 de març).

Abans, s’organitzarà el tradicional Pròleg del WEC una setmana abans de la cursa, és a dir, aquest cap de setmana (24-25 de febrer), també al circuit de Losail a Qatar.

Inaugurat l’any 2004, el recorregut de 5.419 km ofereix setxe revolts de mitja i alta velocitat juntament amb una de les rectes més llargues de la temporada (1.068 metres).

Ferrar Spa WEC 2023
Francesc Rodríguez

Els 37 equips de la graella del 2024 tindran dos dies per ajustar la seva configuració, adaptar-se a les condicions i al circuit abans de la prova inaugural a Qatar. Aquest cap de setmana estan previstes quatre sessions, amb al llarg dels dos dies, una sessió de tres hores al matí i una sessió de quatre hores a la tarda.

Un pròleg en dubte

Aquest programa inicialment previst es podria modificar a causa d’un retard en el transport marítim a causa de la situació actual al Mar Roig on molts vaixells han estat atacats des del novembre pels rebels hutís del Iemen.

«A causa de les interrupcions de les rutes d’enviament al Mar Roig, una sèrie de contenidors s’han retardat en el seu viatge a Qatar per a la prova inicial del Campionat Mundial de Resistència. El campionat preveu l’arribada de mercaderies al circuit amb un retard de 24 a 48 hores i manté els equips informats regularment de l’evolució. Per tant, el calendari del Pròleg es podria modificar i s’hauria de prendre una decisió en breu».

Programa

Dissabte 24 de febrer
10:00 a.m. – 1:00 p.m.: Sessió 1
15:00-19:00: Sessió 2

Diumenge 25 de febrer
9:00 a.m.-12:00 p.m.: Sessió 3
14:00-18:00: Sessió 4

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Eloi Saez
2 Mesos fa

S’ha tingut que postposar 48 hores