Evans, Abiteboul i les estratègies a Suècia

ViaRTBF

Encara ressonen els ecos del que va passar al Ral·li de Suècia quan Thierry Neuville va tenir problemes amb el seu Hyundai, abans de la segona passada pels trams de la segona etapa, amb el belga penalitzant fins que poder tornar a posar en marxa el motor del teu i20 N Rally1. Això va fer que Elfyn Evans hagués d’entrar al tram, convertint-se en el primer a la carretera en els següents trams fins al final del dia amb el gal·lès sospitant d’un acte deliberat.

Evans va perdre molt de temps en aquests trams i es va quedar sense cap possibilitat de lluitar per la victòria, cosa que podria haver fet si aquesta situació no s’hagués produït,
Evans va dir aleshores que «sembla que l’esportivitat ha sortit per la finestra«, però el director de l’equip Hyundai, Cyril Abiteboul, ha respost ara als comentaris del gal·lès:

«És un entorn ultra competitiu. No es poden evitar les sospites. Els nostres problemes de motor eren visibles abans i també són visibles a les dades.

Abiteboul

Elfyn pot anar a veure les nostres dades si vol”, va respondre Abiteboul a la pàgina web del canal belga RTBF, afirmant que Evans podria haver dit el que va dir no per sospita, sinó per ‘jocs mentals’:

“L’aspecte psicològic juga un paper important. Qualsevol cosa que pugui desestabilitzar l’oponent pot funcionar. Quan Elfyn diu això, crec que també està jugant a aquest joc. És molt experimentat i intel·ligent, sap el que fa. També sap influir en les opinions. Ho entenc; Depèn de cadascú jugar amb les armes que té».

Abiteboul

Evidentment, no sabem què va passar realment, si va ser intencionat o no, però sabem que Hyundai va tenir un triomf molt relaxat a Suècia perquè Elfyn Evans va quedar fora de la lluita, no només per aquests fets, també va fer una virolla a alta velocitat durant la primera etapa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
feresc13
4 Mesos fa

M’encanta el marro xD