El català Pepe Martí fa podi en el seu debut a la F2 a Bahrain

A la primera prova de la temporada de F2 no va faltar espectacle. Zane Maloney va ser un dels grans artífexs d’aquesta cursa Sprint.

Col·locat al 8è lloc de la graella, el de les Barbados va guanyar les seves primeres posicions tan bon punt es van apagar els llums del semàfor de Bahrain. A molt bon ritme amb els pneumàtics tous, Zane Maloney no va tenir cap dificultat per fer avançaments sense parar.

Enzo Fittipaldi (VAR), Victor Martins (ART Grand Prix), Zak O’Sullivan (ART Grand Prix), Jak Crawford (DAMS), ningú va aconseguir plantar cara al pilot de l’acadèmia de Sauber que es va col·locar líder a la vuitena volta per ja no deixar-lo.

Zane Maloney va guanyar la primera cursa de la temporada amb més de 5 segons d’avantatge sobre Jak Crawford. Però no ha estat l’únic en remuntar posicions, el català Pepe Martí (Campos) ha pujat des de l’onzena posició de la graella fins a la tercera posició, fent podi en la cursa de debut. El sabadellenc ha gestionat molt bé la cursa avançant rivals, inclús fent lo propi amb el seu company d’equip, Isack Hadjar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments