Verstappen i Red Bull continuen sense rivals a la primera cursa de F1 2024 a Bahrain

Com hem vist moltes vegades, 19 vegades per ser precisos, el 2023, Max Verstappen va guanyar sense tancar els ulls el GP de Bahrain, la prova inaugural de la campanya de Fórmula 1 2024.

L’holandès, que va començar en la pole position, no va renunciar mai al control de la cursa, resistint a Charles Leclerc a la sortida i escapant-se al capdavant en les primeres voltes. El tres vegades campió del món vigent signa el seu vuitè triomf consecutiu, a cavall entre les temporades 2023 i 2024, amb el punt extra de la millor volta.

Red Bull va dominar en gran mesura l’esdeveniment de Bahrain, ja que Sergio Pérez va donar un doblete a l’equip austríac amb el seu segon lloc. L’únic pilot que va oferir alguna resistència al mexicà, Carlos Sainz va completar el podi per a Ferrari.

verstappen red bull Bahrain 2024 f1

Verstappen sol

Max Verstappen ni tan sols es va veure perjudicat per la nova regla que dona DRS al final de la primera volta de la cursa, ja que l’holandès ràpidament es va avançar uns quants segons a un Charles Leclerc en dificultats.

55 SAINZ Carlos (spa), Scuderia Ferrari SF-24, action during the Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2024, 1st round of the 2024 FIA Formula One World Championship from February 29 to March 2, 2024 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain – Photo Antonin Vincent / DPPI

El monegasc, poc còmode a les zones de frenada, va tenir una sèrie de bloquejos de rodes a les primeres voltes i va caure a la classificació per darrere de Russell, Pérez i Sainz. Al capdavant, Max Verstappen ja iniciava en una incursió en solitari al mig del desert de Bahrain.

Sergio Pérez no va esperar gaire per ocupar la segona posició. Després de desfer-se del seu company d’equip, Carlos Sainz va ser sens dubte el més ràpid dels pilots no Red Bull, però mai va poder lluitar contra els ràpids RB20.

Mercedes russell f1 Bahrain 2024
Mercedes

Charles Leclerc i George Russell no van aconseguir pujar al podi. El britànic, 5è al volant del Mercedes W15, no disposava de les armes per mantenir el seu lloc entre els 3 primers, senyal que encara queda feina per fer a Brackley per tornar a pujar les fletxes platejades als llocs d’honor. Lewis Hamilton, que va començar més enrere a la graella, no va poder remuntar i va acabar en 7a posició, just per davant de Piastri, Alonso i Stroll.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments