Bon debut dels catalans Martí i Boya a la F2 i la F3 del Gp de Bahrain 2024

Pepe Martí i Mari Boya han debutat aquest cap de setmana al Gran Premi de Bahrain 2024. Ambdós pilots han fet els seus primers passos en les categories de monoplaces que precedeixen a la F1, la Fórmula 2 i la Fórmula 3, respectivament.

Comencem amb Pepe Martí, que va debutar a la Fórmula 2 amb l’equip Campos Racing. El jove català va demostrar la seva determinació en la primera de les curses del cap de setmana, celebrada divendres. Tot i sortir en onzena posició va fer una gran gestió dels seus pneumàtics avançant fins a l’úlitima plaça del podi. A la cursa principal, dissabte, Martí va anar una posició més amunt, superant rivals experimentats i acabant en segona posició.

Després d’aquest primer cap de setmana, Martí és segon de la classificació general amb 24 punts, 12 per darrere del líder, Zane Maloney, que va fer doblet aquest cap de setmana, amb 36.

La F3 també parla català

mari boya f3 test
Mari Boya, Campos Racing. FIA Formula 3 Pre – Season Testing – Sakhir, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. 12th February 2024.

D’altra banda, Mari Boya, també debutant, va competir a la Fórmula 3 a Shakir. Malauradament, la sort no va estar del seu costat.

A la cursa esprint, el pilot aranès va realitzar una bona remuntada entrant al top10 i classificant en vuitena posició. Però les coses no van anar tan bé a la cursa principal del cap de setmana. Boya va patir problemes amb una punxada en els primers compassos que el van retardar molt quedant lluny de les posicions capdavanteres. Tot i això, aquesta és només la primera de moltes oportunitats per a ella.

Dia dur d’assimilar, en el qual després d’un començament de carrera molt bo on en poc més d’una volta ja érem als punts, he tingut una punxada que m’ha obligat a parar a boxes.

Mari Boya

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments