Sordo al Pikes Peak 2024

Després de Ford, ha estat el torn de Hyundai anunciant la seva presència a la 102a edició de Pikes Peak (Colorado, Estats Units).

El fabricant coreà, a través de la seva filial nord-americana Hyundai USA, introduirà quatre cotxes elèctrics -les característiques dels quals encara no s’han revelat- el 23 de juny per a la pujada més llegendària. Hyundai s’associarà amb Bryan Herta Autosport per operar els quatre vehicles.

Hyundai es presentarà amb una bona formació: Paul Dallenbach, onze vegades guanyador de la cursa i rècord de la prova l’any 1993, Robin Shute, quatre vegades guanyador i actual titular, i Dani Sordo. El càntabre, pilot del WRC de l’equip sud-coreà, competirà en el seu primer Pikes Peak el 2024. El quart pilot encara no s’ha anunciat.

El pilot és un dels elements més importants per tenir èxit al Pikes Peak International Hill Climb. Hem seleccionat els millors experts com Robin Shute i Paul Dallenbach, que van guanyar l’esdeveniment en la seva categoria 15 vegades. Aquests dos pilots tenen un historial increïble i coneixen bé la pujada. L’arribada de Dani Sordo, pilot de Hyundai WRC, és molt interessant i ens ajudarà a atraure un públic global a aquesta pujada.

Till Wartenberg, vicepresident de Hyundai i cap de la marca N

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments