Cap de setmana complicat per a Martí a l’Aràbia Saudita

El sabadellenc no va poder repetir la brillant acutació del seu cap de setmana de debut a la F2 a Bahrain.

A l’Aràbia Saudita el pilot de Campos Racing va recollir punts només en la cursa a l’esprint de divendres.

Martí va viure un cap de setmana complicat. Dijous, durant la classificació, una petita errada amb el volant quan estava en plena volta llançada el va deixar un altre cop fora del top10, amb una onzena posició a la graella de sortida. Segons explicava el propi Martí, va ser un toc al limitador del monoplaça que el feia perdre velocitat quan venia en ritme per acabar entre els tres primers.

La cursa a l’esprint de divendres va ser on Martí va poder treure més rèdit tot i no tindre una cursa fàcil per problemes tècnics. El pilot de Red Bull acabava vuité la cursa però pujava una posició gràcies a la penalització de Verschoor. Els monoplaces de l’equip Trident eren desqualificats de la cursa esprint després de descobrir un mapa al pedal de l’accelerador instal·lat incorrectament.

La segona cursa, la més llarga del cap de setmana, va acabar aviat per a Martí. El pilot de Campos va patir un lleuger contacte amb Franco Colapinto al primer revolt que li va provocar una virolla, la situació va empitjorar quan Roman Stanek, de Trident, no va poder evitar el cotxe del català deixant així totes les opcions de punts en la segona cursa.

Maloney lidera el campionat de pilots, amb 47 punts. La victòria de Fittipaldi a la cursa principal i la seva volta ràpida el situen segon amb 32 punts, amb Hauger tercer un punt per darrere. Josep Maria Martí ara és sisè de la general amb 26 punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments