Verstappen i Red Bull continuen xafant als rivals al GP de l’Aràbia Saudita 2024

Una setmana després del seu èxit al primer Gran Peremi de la temporada a Bahrain, Max Verstappen va tornar a guanyar després de tornar a controlar a tots els rivals.

El tres vegades campió del món no va haver de preocupar-se del que passava darrere seu. A més, el pilot de Red Bull es veia ajudat per la bona forma del seu company Sergio Pérez que només tardava 4 voltes per desfer-se del monegasc de la Scuderia.

Lando Norris es va mantenir en pista quan tothom es va aturar sota el cotxe de seguretat (provocat per l’accident de Lance Stroll a la volta 6), però el fill de Jos no va tenir problemes per desfer-se d’ell abans que Sergio Pérez fes el mateix. No hi va haver domini com a Bahrain el cap de setmana passat on va guanyar per més de 20 segons, però Max Verstappen va signar una altra victòria autoritària, la 56a de la seva carrera, per continuar amb la seva impecable actuació a principis d’any. Charles Leclerc va completar el podi seguit d’Oscar Piastri i Fernando Alonso.

leclerc ferrari Aràbia saudita 2024
Ferrari

Una autèntica estrella aquest cap de setmana des que va substituir Carlos Sainz a cuita corrents, Ollie Bearman va fer el seu gran debut a la F1. A les portes de la Q3 de la classificació divendres, l’anglès va aconseguir pujar aquest dissabte a la 7a posició. Per al pilot més jove de la història de Ferrari (18 anys, 10 mesos i 1 dia), el primer que competeix en el seu primer Gran Premi directament amb els de roig des d’Arturo Merzario al Gran Premi de Gran Bretanya de 1972, tot va anar molt bé, aplicant el instruccions del seu box al peu de la lletra. Això li va valer el títol de «Pilot del dia» pels fans.

Ollie Bearman és el tercer pilot més jove de la història darrere de Lance Stroll i els seus 18 anys, 4 mesos i 26 dies el 2017 i Max Verstappen, rècord amb els seus 17 anys, 5 mesos i 15 dies.

bearman Ferrari Aràbia saudita 2024
Ferrari

La pròxima cursa és d’aquí a 15 dies amb el tercer Gran Premi de la temporada a Austràlia (22-24 de març).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments