Els més joves de casa ja tenen calendari per aquest 2024

La temporada de ral·lis del 2024 es va aclarint amb la publicació de dos calendaris més. Tant la Federació Catalana d’Automobilisme com el RACC han fet públics els ral·lis que puntuaran per als seus trofeus pensats per a la promoció dels joves pilots.

Totes dues competicions comptaran amb sis proves puntuables, mentre que el Trofeu Júnior i la Promoció estarà dividida entre 3 proves de terra i 3 d’asfalt, el campionat organitzat pel RACC li donarà més importància al negre element, amb 4 ral·lis sobre asfalt i només dos sobre terra.

La Promoció i Trofeu Júnior

Jordi San Andrés va ser el campió de la Promoció i el Trofeu Júnior l’any 2023 amb el petit Peugeot 106. El pilot català es va endur el triomf a Valls, Abel Puig sobre terra i va tancar el títol al 2000 Viratges amb una altra victòria. En aquest camí els seus principals rivals han estat, primerament, Eric Banús amb el Saxo que es va endur el triomf a l’Empordà i, després, Xavier Ros que amb el 206 va triomfar a Tàrrega.

Les proves seleccionades per aquesta edició són un equilibri perfecte entre asfalt i terra, proporcionant als participants tot el necessàri per evolucionar com a pilots:

 1. Ral·li Ciutat de Valls (Asfalt)
 2. Ral·li Empordà (Asfalt)
 3. Memorial Abel Puig (Terra)
 4. Ral·li Ciutat de Tàrrega (Terra)
 5. Ral·li 2000 Viratges (Asfalt)
 6. Ral·li Vidreres (Terra)

VolantRACC 2024

Rally_LaLlana Bartes Volantracc Peugeot 208
Nacho Mateo

El VolantRACC va viure l’any 2023 un gran dominador provinent de la Promoció, l’Arnau Bartés. El pilot d’Ullastrell va dominar amb mà de ferro per davant de Gerad Julià – Isaac Pujol que van ser els principals rivals.

El trofeu organitzat pel RACC és una de les competicions més prestigioses a nivell estatal pel que fa a les copes de promoció per als joves pilots. El campionat comptarà amb un total de 6 proves entre l’asfalt i la terra:

 1. Ral·li La LLana (Asfalt)
 2. Ral·li Ciutat de Valls (Asfalt)  
 3. Ral·li Empordà (Asfalt) 
 4. Memorial Abel Puig (Terra) 
 5. RallyRACC (Terra)
 6. 2000 Viratges (Asfalt)

Amb aquests anuncis, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior i el VolantRACC es consoliden com a pilars fonamentals en la formació i desenvolupament dels futurs campions del ral·li a casa nostra.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments