Verstappen amb ganes de superar més rècords

Després d’aconseguir el seu podi número 100 amb victòria a l’Aràbia Saudita, a Max Verstappen se li va ocórrer dir que hi havia «88 podis perduts», des que va començar la seva carrera a la Fórmula 1 el 2015.

Tot va començar en aquell moment, convertint-se en el pilot més jove de la història de la en participar en un Gran Premi. A Austràlia ho pot fer encara millor si guanya la cursa de diumenge, essent capaç d’igualar un rècord que manté des de l’any passat.

El seu podi número 100 a la Fórmula 1 va fer que s’unís a un club exclusiu de només set pilots de la història que han assolit aquesta fita, sent el tercer pilot que aconsegueix el seu podi número 100 competint per un sol fabricant.

La consistència de Verstappen ha estat notable, ja que ha acabat tots els Grans Premis des que es va haver de retirar al GP d’Austràlia 2022, amb un total de 43 carreres consecutives. Aquesta ratxa és la segona més llarga de la història de la Fórmula 1, però a mesura que la Fórmula 1 es trasllada a Melbourne, Verstappen té la mirada posada en una altra gesta històrica. El seu objectiu és aconseguir la seva desena victòria consecutiva, una gesta notable que el faria igualar el rècord que va establir la temporada passada, entre triomfs a Miami i Itàlia. Ara, té nou victòries consecutives, des del Japó el 2023 fins a l’Aràbia Saudita aquest any, intentant sumar un altre primer lloc a Melbourne, aquest cap de setmana.

Té bons arguments del seu costat per poder aconseguir-ho, ja que Red Bull manté el seu avantatge competitiu sobre la resta d’equips.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments