Ferrari també es llança al cotxe elèctric

Ferrari té previst llançar el seu primer vehicle elèctric a finals del 2025, posant èmfasi en l’estil i el rendiment, mantenint la sensació única de la marca.

Segons Motor1, el CEO Benedetto Vigna els cotxes elèctrics han vingut per quedar-se i va esmentar el desenvolupament de sons únics per als vehicles elèctrics de Ferrari. Moltes marques han invertit en l’ús de sons per dissimular la manca d'»ànima» als vehicles elèctrics.

Malgrat el pas cap a l’electrificació, Ferrari continuarà invertint en motors de combustió i obrirà una nova instal·lació de producció el juny de 2025 a Maranello per produir bateries, motors elèctrics i inversors de potència.

Vigna creu que els motors de combustió coexistiran amb els híbrids i els elèctrics, i Ferrari té la intenció d’electrificar el 60% de la seva gamma l’any 2026. El combustible sintètic es veu com una alternativa per mantenir els motors de combustió i, al mateix temps, reduir les emissions nocives, alineant-se amb el global. objectius de reducció d’emissions.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments