Els catalans al GP d’Austràlia 2024

El circuit de Melbourne va ser l’escenari del Gran Premi d’Austràlia 2024, on els joves talents catalans Pepe Martí i Mari Boya van competir en les categories F2 i F3, respectivament.

No va ser el cap de setmana de Martí. Tot i demostrar un gran ritme en classificació que el col·locava en setena posició, el sabadellenc patia un accident en els primers metres de la primera cursa del cap de setmana, la cursa esprint.

Però la mala sort continuava per al pilot de Campos Racing en la cursa llarga disputada el diumenge. Una sortida en el cinquè revolt el deixava sense cap opció acabant en tretzena posició i amb cap punt al sarró.

Un Virtual Safety Car i un posterior Safety Car quan s’estaven produint les primeres parades a box va ser el moment clau de la cursa, ja que el company de Martí, Hadjar, es trobava just en aquell moment entrant per a la seva parada, perdent molt menys temps que els seus rivals i aconseguint així el seu primer triomf.

Molt bon paper de Boya a la F3

pepe martí melbourne gp austràlia 2024 f2
Martí

Mari Boya va començar molt bé el cap de setmana, classificant en sisena posició al sempre complicat traçat de Melbourne. El de Les va assolir la volta ràpida en la primera cursa del cap de setmana i va arribar als peus del podi en una gran quarta posició.

En la cursa de diumenge, la cursa llarga, Boya no va poder repetir actuació, però va obtenir un grapat de punts sumant una bona setena posició. Ara és novè en la classificació general de la F3 amb 17 punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments