Letònia no estalvia en quilometratge en la seva primera aparició al WRC

Arribat des de l’ERC i amb un recorregut de només 180 km els anys anteriors, el ral·li de Letònia (del 18 al 21 de juliol vinent) no estava segur d’oferir molt més quilometratge per passar al format WRC. I mentre que Sardenya només tindrà 266 km cronometrats el proper juny, Letònia reprendrà un quilometratge clàssic de més de 300 km amb 20 proves especials en el seu itinerari.

Després del tradicional shakedown del dijous al matí, els competidors viatjaran a la capital del país, Riga, per a la cerimònia de sortida. L’endemà, les primeres cronometrades tindran lloc a la regió de Talsi, lloc habitual de la primera jornada de curses d’ERC. Aquest primer dia no inclourà cap assistència i els competidors tornaran a la ciutat de Liepāja, lloc base del ral·li, al final de la nit.

L’endemà, les especials estaran més a prop del parc d’assistència a les regions de Kuldīga i Dienvidkurzeme. Per a l’últim dia, la ruta es concentrarà al voltant de Liepāja.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments