Paddon a la reconquesta del títol europeu aquest 2024

Paddon defensarà el seu títol de l’ERC aquesta temporada després de l’èxit de l’anteriror aconseguit, en part, per una gran regularitat

El neozelandès marxarà amb els mateixos actius que l’any passat. Així, estarà al volant d’un Hyundai i20N Rally2,eequipat amb pneumàtics Pirelli, i copilotjat per John Kennard, de 65 anys.

Estem encantats d’anunciar que tornarem per intentar defensar el nostre títol de Campionat d’Europa de Ral·lis el 2024. Amb el Hyundai i20 N Rally2, BRC i John al meu costat, esperem el repte d’una nova temporada, amb nous esdeveniment, una nova competició i nous objectius.

Paddon

Durant l’estiu vaig haver de treballar molt per aconseguir que el programa d’enguany s’ajustés econòmicament, cosa que va implicar molts sacrificis, però no hi hauria cap altra manera de fer el que més m’agrada. Moltes gràcies a Hyundai NZ, BRC, Hyundai Motorsport i Pirelli per ajudar-nos a fer-ho possible.

Paddon

La primera prova de de la temporada serà sobre asfalt per la disputa del Ral·li d’Hongria que començarà d’aquí a poc més de dues setmanes. Mentre les alineacions s’estant completant gradualment, el pilot de Hyundai ja sembla ser el gran favorit el 2024.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments