Sainz estarà amb X-Raid i el català Àlex Haro a Portugal per seguir lluitant pel títol del W2RC

La publiació de la llista d’inscrits per la següent cursa del W2RC ha fet saltar la sorpresa.

Carlos Sainzparticiparà a la propera cursa del World Rally Raid Championship (W2RC) a Portugal. En aquesta ocasió, Sainz conduirà un Mini JCW Rally Plus preparat pel X-Raid Team, l’escuderia dirigida per Sven Quandt.

La notícia també agradarà per als aficionats catalans, ja que Alex Haro, copilot català, s’unirà a Carlos Sainz en aquesta aventura. Haro, amb una gran experiència en navegació serà un element clau per a l’èxit de l’equip.

El Rally-Raid de Portugal, també conegut com el Rally Transibèric, és una prova emocionant que posarà a prova les habilitats de Sainz i Haro. El Mini JCW Rally Plus és un vehicle potent i àgil, ideal per als terrenys variats i desafiant que caracteritzen aquesta competició.

Sainz, quatre vegades campió del Dakar en la categoria de cotxes, busca afegir un altre títol al seu palmarès. Amb la seva experiència i la col·laboració d’Alex Haro, el pilot madrileny vol continuar fent història com ho va fer al passat Dakar, al gener, amb Audi, en convertir-se en el primer pilot a guanyar amb quatre marques diferents: Volkswagen, Peugeot, MINI. i Audi, aconseguint també la primera victòria d’un cotxe híbrid a la cursa.

Portugal reunirà el bo i el millor dels raids

xraid baja aràbia saudita 2024 mini ferreira

Ara Sainz s’uneix a X-Raid i al navegant Alex Haro per continuar lluitant pel títol mundial del W2RC, en una cursa que també tocarà territori espanyol entrant en alguna etapa a Extremadura. En aquesta tercera prova de la temporada no faltarà cap dels grans actors de l’últim Dakar i de l’escena dels ral·li raid, amb Loeb, Al-Attiyah o Al-Rajhi, entre d’altres.

L’equip X-Raid Team ha estat un equip destacat en el món dels raids, i la seva associació amb Mini ha donat lloc a grans vehícles. Tot i el major pressupost d’altres equips en els últims anys que els hi ha pres cert protagonisme, l’equip alemany ha continuat evolucionant cotxes de la màxima categoria. La competència serà ferotge, amb altres equips i pilots de renom buscant la victòria a Portugal.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments