Vettel prova el Porsche 963 a l’Aragó

Després d’un shakedown a Alemanya fa uns dies, Sebastian Vettel va conduir el 963 LMDh al circuit d’Aragó durant una prova de Porsche Penske Motorsport. Així, el quatre vegades campió del món de F1 va poder tornar al volant d’un cotxe de carreres.

Laurens Vanthoor, Kevin Estre, Andre Lotterer, Fred Makowiecki, Matt Campbell i Michael Christensen, que són els pilots del WEC de la firma alemanya, també van pilotar, així com el pilot del DTM Thomas Preining. Vettel es va divertir durant les 118 voltes que va fer al circuit.

«Per descomptat, estic atent a altres disciplines del motor i conec molts pilots que estan actius al WEC i a Le Mans. En un moment donat, la meva curiositat va ser tan gran que vaig tenir la idea de provar-ho jo mateix».

Vettel

L’alemany encara no ha decidit si participarà a les 24 Hores de Le Mans.

«Porsche em va donar l’oportunitat de provar un hipercotxe actual amb el 963. Després de l’ajust del seient, la sessió del simulador i la conducció a Weissach, ja vaig tenir una bona sensació. Conduir el Porsche 963 al circuit d’Aragó va ser molt divertit.»

Vettel

«Primer m’havia d’acostumar a tot i trobar el meu ritme. L’experiència de conducció és diferent, simplement pel sostre, el pes més elevat i els pneumàtics. Els pilots de la fàbrica de Porsche em van ajudar molt i em van explicar què hi havia d’especial i al que m’havia d’acostumar. Això em va fer més fàcil».

Vettel

Porsche encantat amb el circuit d’Aragó

Porsche 963 Test Aragó, Sebastian Vettel
Porsche 963, Porsche Penske Motorsport (#5), Sebastian Vettel (D)

Jonathan Diuguid, el director de Porsche Penske, ha donat la benvinguda a la prova de Vettel i també ha explicat per què el circuit d’Aragó s’ha vist afavorit durant aquesta prova que també ha servit als pilots titulars:

«Aragó és un dels pocs llocs d’Europa on podem circular les 24 hores del dia i que ens dóna l’oportunitat de conduir 36 hores seguides en preparació per a Le Mans».

Jonathan Diuguid, el director de Porsche Penske

«La llarga recta posterior ens permet assolir la velocitat màxima de més de 300 km/h que experimentem al circuit de les 24 Hores. La presència de Sebastian Vettel és una oportunitat única per a l’equip. Ha estat quatre vegades al món de la Fórmula 1. campió».

Jonathan Diuguid, el director de Porsche Penske

«Té una àmplia experiència amb sistemes híbrids i cotxes de carreres d’alt rendiment. Tenir la seva perspectiva fresca i única sobre l’estat del cotxe i donar comentaris sobre els nostres sistemes i rendiment és una oportunitat única. Estem contents de tenir-lo amb nosaltres, va sortir del cotxe amb un somriure, que és una bona notícia».

Jonathan Diuguid, el director de Porsche Penske

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments