Cadillac desqualificat dels 1812 km de Qatar

Inicialment 4t en els 1812 km de Qatar, el Cadillac V-Series.R número 2 va ser desqualificat de l’esdeveniment inaugural del ​​WEC a causa d’una carrosseria no conforme.

La classificació dels 1812 km de Qatar ha canviat un mes després. Un document oficial indica que el Cadillac V-Series número 2 d’Earl Bamber, Alex Lynn i Sébastien Bourdais està desqualificat de la prova, tot i que el prototip nord-americà havia creuat la meta en quarta posició. El motiu: la carrosseria no s’ajustava a la presentada durant l’homologació.

«Els resultats de l’escaneig 3D i altres investigacions mostren que els protectors del difusor posterior muntats als costats esquerre i dret són més alts (a l’eix Z) i desalineats (a l’eix Y) que el valor nominal que figura a l’homologació oficial de la carrosseria, incloses les toleràncies autoritzades”.

Aquest últim considera que no hi ha hagut trampes intencionades per part de Cadillac o del seu proveïdor de xassís Dallara, però que “la infracció del reglament tècnic (…) s’hauria de sancionar amb desqualificació.«

Com a resultat, tots els altres cotxes classificats darrere del Cadillac pugen un lloc a la classificació. El Ferrari 499P n°83 d’AF Corse (Kubica, Shwartzman, Ye) recupera la quarta posició en els 1812 km de Qatar. Lamborghini també suma els seus dos primers punts a la classificació de fabricants.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments