El cap de Hyundai exigeix més a Tänak i fica com a exemple el seu company, Neuville

Neuville es troba al capdavant de la classificació. En canvi, Tänak és actualment el quart a 34 punts del seu company d’equip.

Neuville ha acumulat punts de forma constant a cada prova des de l’inici de temporada, mentre que Tänak ha patit abandonaments en dues proves consecutives.

Al ral·li Safari del cap de setmana passat, Neuville va aconseguir el segon botí de punts, tot i que només va acabar cinquè a la general. El director de l’equip Hyundai, Cyril Abiteboul, va elogiar l’esperit de lluita de Neuville, ja que el pilot es va enfrontar a diversos contratemps durant la prova en una entrevista al canal belga RTBF.

«Ens vam enfrontar a nombrosos problemes. Vam haver de trobar solucions sobre la marxa i no perdre la motivació. L’actitud de Thierry va ser exemplar», va declarar A

Abiteboul

Tänak es va retirar al Ral·li Safari divendres al xocar després d’una desafortunada col·lisió amb una roca. Tot i això, en l’última jornada, Tänak va mostrar un bon ritme, sent el pilot més ràpid diumenge i acabant segon a la Power Stage. L’estonià va sumar 12 punts el cap de setmana, tot i haver d’abandonar.

Tot i això, l’inici de temporada de Tänak ha estat decebedor. Per això, Abiteboul, director de l’equip, ha exigit molt a l’estrella estonia.

«Crec que aquesta temporada serà tan ajustada que cap pilot no podrà confiar únicament en les seves habilitats al volant. Hi ha pocs cotxes, però la competència és tan ferotge que dependrà de la intel·ligència i la regularitat, però sobretot del treball dur. I crec que Ott és un pilot tan fort que encara no ha necessitat esforçar-se més a la seva carrera per aconseguir un títol. Crec que Thierry pot ser una inspiració i un model en aquest sentit”.

Abiteboul

«L’inici de temporada de Thierry ha estat notable en termes d’esforç, compromís i serietat. La seva actitud cap a l’equip i les seves declaracions públiques són rellevants, intel·ligents i mesurades, fins i tot quan les coses no van bé. Estem veient un Thierry veritablement gran . Ott haurà d’estar a la seva altura»

Abiteboul

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments