Les 4h de Barcelona 2024 ja té llista d’inscrits

S’espera una gran afluència de participants i espectadors al Circuit de Barcelona-Catalunya per a les 4 Hores de Barcelona (14 d’abril), primera prova de la campanya ELMS 2024

Els organitzadors del campionat europeu han publicat una llista inicial d’inscrits de 43 cotxes

Aquest any, la categoria LMP2 s’ha duplicat, passant de 7 cotxes el 2023 a 14. El vigent campió, Algarve Pro Racing, torna a buscar el títol. L’únic pilot del trio que es manté és Alex Lynn, que estarà acompanyat per Olli Caldwell i Matthias Kaiser a l’Oreca 07 núm. 25.

L’equip United Autosports, un habitual de les ELMS, hi participarà amb dos cotxes aquest any, igual que COOL Racing i Inter Europol Competition. Iron Lynx – Proton, Vector Sport, AO by TF, Nielsen Racing, IDEC Sport, Duqueine Team i Panis Racing són els altres competidors de la categoria. Tots amb un únic Oreca 07.

Entre els pilots figuren noms com Robert Kubica, Louis Deletraz, Will Stevens i Charles Milesi. També hi haurà diverses cares noves, procedents de monoplaces com Frederik Vesti, Arthur Leclerc i fins i tot Felipe Drugovich, campió de la F2 el 2022.

Finalment, a LMP2 Pro-Am, s’espera la participació de 8 cotxes, cosa que fa un total de 22 inscrits. El català Albert Costa serà a l’equip Nielsen Racing, acompanyant a l’americà Falb i al britànic Noble.

A LMP3, hi haurà 10 cotxes amb la catalana Belén Garcia al volant del Duqueine M30 de l’equip DKR Engineering, al costat de l’alemany Mattschull i l’americà Brichaceck.

Tornada de GT3

Aquesta temporada també veurà el retorn d’una categoria: GT3 sota la denominació LMGT3, que ja es fa servir al WEC des de principis d’any. Es tracta d’una tronada des del 2015 i les 4 Hores d’Estoril.

Un total de 11 LMGT3 sortiran a la pista a Barcelona per obrir la temporada d’ELMS. Quatre fabricants estan representats a la llista d’inscrits: Ferrari, Porsche, Aston Martin i Lamborghini.

El model més utilitzat serà el 296 GT3 de Ferrari, amb ni més ni menys que 6 unitats en aquesta categoria.

Llista d’inscrits

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments