La Fórmula 1 tornarà a parlar català

La plataforma 3Cat, on hi figuren TV3 i Catalunya Ràdio, retransmetren en directe el GP de Fórmula 1 que es disputarà el cap de setmana del 21 al 23 de juny al Circuit de Barcelona – Catalunya.

D’aquesta manera, la màxima categoria de l’automobilisme tornarà a les llars catalanes, que entre 1997 i 2017 van gaudir, en obert, de la Fórmula 1 a TV3. Durant 19 temporades (1997-2015), TV3 va gaudir dels drets d’emissió de la temporada completa de la Fórmula 1, compartint durant alguns d’aquests anys, sobretot en la part final, els drets amb altres cadenes nacionals, com TVE l’any 2002 i a partir de 2004, amb el «fenòmen Alonoso» Tele 5, la Sexta i Antena 3, fins el 2015 quan van irrompre les plataformes de continguts de pagament.

Encara en 2016 i 2017, TV3 va poder negociar oferir en directe i en obert el GP d’Espanya de F1, que se celebrava a Montmeló, sent les últimes carreres transmeses en directe pel canal català que comptarà amb un equip de luxe per a aquest esdeveniment, format per Noel Rodríguez com a narrador amb Laia Ferrer al paddock. L’anàlisi tècnic per part del pilot de F1 Jaime Algersuari i la pilot Belén García, actual participant a les European Le Mans Series que aquest cap de setmana faran parada al Circuit. Una altra estrella de la rentransmissió, encara no confirmada, podría ser Albert Fàbrega.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Eloi Saez
1 Mes fa

Olé 😃