Alonso i Aston Martin fins al 2026

Encara aquest matí hi havia dubtes, però entre bastidors ja s’estaven frenant: Aston Martin ha anunciat que Fernando Alonso es mantindrà a l’equip de Fórmula 1 amb un nou contracte plurianual. Així s’acaben les especulacions sobre el futur del bicampió del món.

Aquesta és la un altra peça d’escacs de la «silly seasson» que es mou, així que els rumors que el van posar en el camí cap a Mercedes o Red Bull han acabat:

“Assegurar el futur a llarg termini de Fernando amb Aston Martin Aramco és una notícia fantàstica. Hem construït una relació de treball sòlida durant els darrers 18 mesos i compartim la mateixa determinació per veure amb èxit aquest projecte.»

Alonso

Hem mantingut un diàleg constant durant els últims mesos i Fernando ha estat fidel a la seva paraula: quan va decidir que volia continuar competint, primer va parlar amb nosaltres. Fernando va demostrar que ell creu en nosaltres i nosaltres creiem en ell. Té fam d’èxit, condueix millor que mai, està més en forma que mai i es dedica completament a fer de l’Aston Martin Aramco un equip competitiu. Aquest acord ens porta fins l’any 2026, quan comencem la nostra associació d’unitats de potència amb Honda. Esperem crear més records increïbles i aconseguir més èxits junts»

Mike Krack

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments