Arthur Leclerc registra el millor temps dels test oficials de les ELMS 2024 al Circuit de Barcelona – Catalunya

El segon dia del Test Oficial de les ELMS va veure com el millor temps global millorava en 0,7 segons amb Arthur Leclerc rodant en 1m28.254 en els 4.657km del Circuit de Barcelona-Catalunya ambl’Oreca-Gibson nº65 de Panis Racing.

El temps de Leclerc en la sessió matinal va superar en 0.725s el millor crono del primer dia, establert per Marino Sato amb el Oreca nº22 d’United Autosports, i en més de tres segons el rècord oficial de volta en LMP2 establert l’any passat. El segon millor temps el va marcar en la sessió de la tarda l’Oreca núm. 22 d’United Autosports, amb un 1m28.493 de Ben Hanley.

El més ràpid dels vuit LMP2 Pro/Am va ser el DKR Engineering Oreca-Gibson núm. 3, que va acabar 4t la sessió matinal, amb Laurents Hörr marcant un 1m28.960, que va ser el millor temps de la classe per només 0.142s.

inter europol competition elms test circuit de barcelona Catalunya 2024

El millor temps dels dos dies de proves per a la categoria LMP3 també es va marcar en la sessió matinal del segon dia, amb Gael Julien en el Ligier-Nissan núm. 15 de RLR MSport baixant la marca fins a 1m35.509, 0.273s més ràpid que la volta més ràpida del primer dia.El vigent campió COOL Racing va ser el segon més ràpid amb Manuel Espirito Santo marcant una volta de 1m35.751 en la sessió matinal.

En la categoria LMGT3, el Ferrari 296 de GR Racing va ser el més ràpid, amb Davide Rigon baixant el millor temps dels dos dies de test a 1m41.078, rebaixant en 0.303s el millor temps del primer dia.El segon més ràpid va ser el Ferrari 296 nº55 de Spirit of Race amb una volta de 1m41.376 amb David Perel al volant.

ferrari elms golf Racing test circuit de barcelona Catalunya 2024

Una vegada conclosos els dos dies de Test Oficial, totes les mirades es dirigeixen a la primera sessió d’Entrenaments Lliures de les 4 Hores de Barcelona, que donarà principi el divendres a les 11h50.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments