Les 4h de Barcelona 2024 coronen a COOL Racing amb una gran actuació de Fluxá

La temporada 2024 de les European Le Mans Series va començar el diumenge 14 d’abril amb les 4 Hores de Barcelona

L’equip suís COOL Racing va aconseguir la victòria a Catalunya amb el cotxe #37, pilotat per Lorenzo Fluxa, Ritomo Miyata i Malthe Jakobse

El mallorquí va fer que el seu equip comencés amb bon peu en sorprendre Filip Ugran durant una represa després que es desplegués una bandera groga després de només 15 minuts de carrera. El romanès de l’equip United Autosports partia des de la pole position després de l’actuació de Ben Hanley a la sessió classificatòria del dia anterior.

L’equip suís va dominar la resta de la cursa i no va haver de mirar enrere fins a la bandera a quadres. Algarve Pro Racing (Matthias Kaiser, Olli Caldwell, Alex Lynn) i United Autosports (Ugran, Hanley, Marino Sato) van completar el podi.

ELMS_4h_Barcelona_2024
Nacho Mateo

A LMP2 Pro-Am, va ser l’equip AF Corse amb François Perrodo, Matthieu Vaxiviere i Alessio Rovera qui es va emportar la victòria per davant de Richard Mille by TDS (Rodrigo Sales, Mathias Beche, Grégoire Saucy) i Nielsen Racing (John Falb, Albert Costa, Colin Noble).

A GT3, tot va canviar a 45 minuts del final. El Porsche d’Iron Dames, que havia dominat des del principi, es va aturar a la sortida del pit lane per un problema a la femella dreta, just quan Michelle Gatting havia pres el relleu de Rahel Frey. La desventura del trio femení va donar la victòria al Ferrari 296 #50 de Formula Racing pilotat pels danesos Johnny Laursen, Conrad Laursen i Nicklas Nielsen. La firma de Maranello va aconseguir un doblet amb GR Racing (Michael Wainwright, Riccardo Pera, Davide Rigon). L’Iron Lynx Lamborghini (Hiroshi Hamaguchi, Axcill Jefferies, Andrea Caldarelli) va aconseguir el tercer lloc.

ELMS_4h_Barcelona_2024
Nacho Mateo

L’equip Virage va aconseguir la victòria en la categoria LMP3 amb Julien Gerbi, Bernardo Pinheiro i Gillian Henrion.

ELMS_4h_Barcelona_2024_1
Nacho Mateo

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments