El Circuit de Barcelona – Catalunya escenari dels test de Fórmula 3

La graella de la Fórmula 3 torna a la pista per tres dies de proves al Circuit de Barcelona-Catalunya després de les dues primeres cites de l’any

A partir d’aquest dimarts (16 d’abril), la prova oferirà als pilots i als seus equips l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits en les proves inicials, buscant millorar el seu rendiment abans de l’inici de la etapa europea del calendari, que començarà a Imola, del 17 al 19 de maig.

La graella disposarà d’un total de sis hores diàries de pista. La sessió matinal dels tres dies començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins al migdia. La sessió de tarda dels dos primers dies començarà a les 14 h i fins a les 17 h. L’últim dia hi ha un lleuger canvi d’horari, ja que el tram final començarà a les 13 hores, i la prova finalitzarà a les 16.00 hores.

Pirelli assignarà vuit jocs de pneumàtics durs a cada cotxe durant la prova, més tres jocs de pneumàtics humits si cal.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments