Ghiretti s’emporta les dues curses de la Porsche Carrera Cup Francesa al Circuit de Barcelona-Catalunya

Amb 54 punts, el màxim possible en una sola cita, Alessandro Ghiretti va marxar de Barcelona amb els deures fets. Amb dues pole positions, dues victòries i les voltes ràpides, el pilot del Schumacher CLRT estava comprensiblement content:

“Estic realment molt content. L’equip ha fet un treball fantàstic i el cotxe era excepcional. Quan m’he posat davant, he pogut arrencar, ha estat una bogeria”.

El seu enorme ritme de carrera li va facilitar la tasca a la primera cursa, on va acabar amb més de dotze segons d’avantatge sobre el segon classificat. La segona cursa del cap de setmana seria una mica menys tranquil·la, ja que Alessandro Ghiretti va haver de defensar-se des del primer revolt de Mathys Jaubert (Martinet by Alméras).

«He sortit molt bé, però la llarga recta li ha permès atrapar-me. Ha frenat molt tard i se m’ha triat una mica a sobre. Ens hem tocat, però no ha estat greu.

ELMS_4h_Barcelona_2024_Porsche_Cup_França_revolt3
Nacho Mateo

Obligat a utilitzar l’escapatòria, el pilot del Martinet by Alméras va haver de tornar la primera plaça al poleman.

Vaig esperar i vaig prestar atenció als meus pneumàtics per poder escapar-me una vegada al davant.

Un cop de nou al capdavant de la classificació, el Junior Porsche Motorsport 2024 va ampliar la diferència per tornar a guanyar. Considerat com un dels favorits al títol, el seu primer cap de setmana de la temporada no fa més que reforçar aquesta idea. Tot i això, el principal implicat no vol pensar-hi:

«L’any passat vaig guanyar les dues primeres carreres i tot i així no vaig ser campió. Només he de donar el millor de mi cada vegada i farem balanç al final del campionat».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments