Martí aconsegueix el segon millor registre en els test de Fórmula 2 celebrats al Circuit de Barcelona – Catalunya

Després d’acollir la Fórmula 3 la setmana passada, el circuit de Barcelona-Catalunya ha obert aquesta setmana les seves portes per als test de la Fórmula 2.

Va ser en la darrera jornada quan Isack Hadjar va marcar el millor temps. Després de tres dies de proves a Barcelona, el francès, que pilota per a Campos, es va erigir com el pilot més ràpid de la setmana.

El membre de la família Red Bull va dominar la sessió matinal, completant 18 voltes per marcar un millor temps de 1’23″139, per davant del seu company d’equip, el català Josep Maria «Pepe» Marti per 0.410s. Durant el matí, Victor Martins (ART Grand Prix) també va estar al capdavant de la classifiació. El francès, que va patir problemes al començament de la temporada, va marcar el quart millor temps, poc més de 7 dècimes del seu compatriota.

A la tarda, l’atenció es va centrar a les tandes llargues, amb la majoria dels competidors fent més de 50 voltes. Com a conseqüència, els temps no van baixar respecte de la marca establerta per Isack Hadjar unes hores abans.

Amb els tres dies de proves finalment conclosos, els protagonistes de la F2 es prepararan ara per a la represa de la temporada, prevista a Imola la segona quinzena de maig (17-19).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments