La Fórmula 1 rodarà pel carrers de Barcelona

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet públics els detalls del Formula 1 Barcelona Fan Festival 2024. Aquest esdeveniment marcarà l’arribada del Campionat del Món de Formula 1 a Catalunya, transformarà el cor de la ciutat comtal en epicentre del motor del 15 al 22 de juny.

El Fan Festival tindrà un Fan Village ubicat a Plaça Catalunya. Aquí, els aficionats podran admirar monoplaces d’F1 en exposició, rèpliques d’un box, podi i trofeu, a més de participar en simulacions de Pit Stop. També hi haurà botigues amb productes oficials de F1 i una àmplia gamma d’activitats. A la mateixa plaça, un escenari amb pantalla gegant oferirà diferents sessions del Gran Premi mentre que a les nits, la música en directe prendrà el relleu amb concerts.

Però el plat fort serà el Formula 1 Live Barcelona, amb el tan esperat Road Show. El 19 de juny a partir de les 18h, els monoplaces d’F1 desfilaran pels carrers de Barcelona, passant pel Passeig de Gràcia i altres indrets emblemàtics, amb pilots d’F1 al volant. Posteriorment, a l’escenari del Fan Village, hi haurà la possibilitat de interactuar amb pilots.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments