Sainz i Roma pilots oficials Ford per al Dakar 2024

Ford va fer públic la setmana passada els noms dels seus pilots per a la seva arribada al Dakar l’any vinent. El fabricant nord-americà ha decidit confiar en els experimentats Carlos Sainz i Nani Roma.

Per dur a terme aquest projecte amb el seu Raptor, Ford va comptar amb ni més ni menys que Carlos Sainz, quatre vegades guanyador del raid més dur del món i campió defensor, i Nani Roma, vencedor de la competició tant en curses de motos (2004) com en cotxes (2014). El català ja coneix la casa des que va competir en la passada edició amb el Ranger T1+.

«Estic molt emocionat amb aquest nou projecte al voltant del Dakar, treballar amb Ford per quarta vegada i tornar a M-Sport, veure a Malcolm (Wilson, cap de M-Sport, l’equip associat a Ford) que conec molt bé, és realment genial tornar. La meva història amb Ford es remunta al 1987, i crec que vaig ser el primer pilot de Malcolm [Wilson, fundador de M-Sport], el seu primer pilot de fàbrica, aleshores, i estic molt orgullós d’això. Estic molt emocionat de conduir el Raptor i abordar aquest gran repte amb molts objectius. Un d’ells està ajudant a Ford a guanyar el Ral·li Dakar. »

Sainz

Pel que fa al Raptor, Ford indica que les proves per a la seva arribada el 2025 van començar amb l’intenció d’arribar preparat per a una de «les carreres més difícils del món». La marca també ha revelat una primera imatge del seu cotxe sense revelar gran cosa, haurem d’esperar una mica més.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments