El promotor del WRC presenta els eixos principals del seu pla estratègic per al futur del campionat

En els últims anys el Rally de Portugal s’ha convertit com el punt de reunió per totes les peces que formen part del taulell de joc del WRC.

Com a primera cita europea sobre terra, a Oporto és discutexien els plans de futur del campionat, i aquest any no ha estat una excepció, i més quan la categoria reina dels ral·lis passa per un moment molt convuls.

El promotor del Campionat del Món de Ral·lis, el WRC Promoter, va presentar un pla estratègic per al futur del WRC, a Exponor, en una reunió amb representants de Hyundai, Toyota, Ford, Stellantis, Skoda i de la FIA.

Els responsables de WRC Promoter van explicar l’estratègia de promoció del Campionat del Món a diferents implicats on van comunicar la intenció de tenir una cursa del WRC als Estats Units d’Amèrica el 2026.

La trobada a Exponor, a Matosinhos, també va servir com a via perquè el promotor, la FIA i els constructors continuïn debatint el reglament tècnic del WRC, que serà ratificat al Consell Mundial de la FIA l’onze de juny.

El promotor del WRC presentarà una estratègia de promoció clara als grups que intervenen en el campionat de ral·lis, com ara la FIA, Hyundai, Toyota, Ford, Stellantis i Skoda. La trobada es va desenvolupar en un entorn col·laboratiu i constructiu, amb la contribució de totes les parts. El grup està alineat amb els objectius generals d’augmentar la projecció del campionat.

Els elements clau presentats pel promotor del WRC van ser:

Un full de ruta clar per al desenvolupament als EUA el 2026, que inclourà la inversió directa i la participació en la promoció del desenvolupament per part del promotor del WRC.
El promotor del WRC tindrà com a objectiu augmentar el nombre d’espectadors als esdeveniments del WRC mitjançant el desenvolupament de l’experiència dels aficionats a cada ral·li.
Un pla d’activació clar, que inclou una varietat d’accions directes i inversions en mitjans digitals i xarxes socials.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments