Hyundai podrà millorar la fiabilitat del seu i20 Rally1 gràcies a la conformitat dels altres equips

Hyundai fa temps que pateix problemes de fiabilitat i, tot i que n’ha resolt molts, no els ha resolt tots.

Els tres fabricants del WRC Rally1 han arribat a un acord que permetrà a Hyundai utilitzar tots els seus jokers d’homologació restants per millorar el seu cotxe de Rally1 el 2025.

Abiteboul va explicar que l’acord amb la resta de fabricants permetrà a l’equip implementar al voltant de la meitat de les actualitzacions previstes per al cotxe amb el qual competirà la temporada 2025. El líder de Hyundai va explicar que es tracta d’un precedent que els beneficia amb ells, però que en el futur pot beneficiar els altres.

Afortunadament, els equips van entendre que en aquest moment, més que tirar més llenya al foc, el WRC necessita unitat per poder caminar tots junts davant el creixement de la competició a diferents nivells:

“Tots tenim idees i estem atrapats en la impossibilitat d’implementar-les (sense fer servir jokers). Així que sí, ara podrem fer algunes de les coses que ens agradaria fer”.

El director de l’equip M-Sport Ford, Richard Millener, assegura que si bé és cert que podria haver denegat la petició, que requeria l’acord de tothom, el seu equip va preferir unir-se a favor d’un objectiu comú:

“Si estem continuament en contra de tot i si obliguem un fabricant a abandonar el WRC perquè no creu que té cap oportunitat, llavors què és millor?».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments