Pons fica el ritme i Villanueva la victòria al Rally Reino de León 2024

FotoRFEdA

La prova va estar marcada per un temps molt plujós i uns trams força trencats

Els actuals campions de la WRC Masters Cup, Alexander Villanueva i José Murado, van obtenir la seva primera victòria al CERT – Rallycar (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra) al 4t Rallye Reino de León. Amb el Škoda Fabia RS Rally2, que van debutar a nivell internacional l’any passat, s’han posicionat com els nous líders després d’aquesta segona cita de la temporada.

Pons marca el ritme però l’N5 l’abandona

vidales hereu skoda fabia rs rally2 león cert 2024
RFEdA

Xevi Pons i Diego Sanjuán van liderar durant la primera meitat de la prova lleonesa, caracteritzat enguany per l’argila i els grans bassals d’aigua provocats per les fortes pluges. El pilot català comandava la classifiació amb ma de ferro després de quatre trams, quatre escratx i més de 30 segons de diferència amb el segon classificat. No obstant això, una fallada mecànica al seu Nissan Micra N5 de RMC Motorsport va eliminar el pilot català de la competició.

Villanueva hereu de Pons

pons sanjuan nissan micra n5 rallye reino de león 2024

Alexander Villanueva i José Murado van heretar el lideratge en aquell moment, assegurant la victòria amb el nou Škoda Fabia RS Rally2. Els subcampions de l’any passat, Xavier Vidales i Jordi Hereu, amb el mateix model de cotxe, i Oriol Gómez i Andrés Blanco, amb el Ford Fiesta Rally2, van completar el podi.

L’Škoda Fabia R5 de Juan Carlos Quintana i Jonathan Hernández, així com el de Félix Macías i Iván Hernández, van ocupar la quarta i cinquena posició respectivament. Aritz Iriondo i Joseba Sánchez van aconseguir la vuitena posició, sumant el seu segon triomf consecutiu al Clio Trophy Spain Tierra 2024.

nualart clio accident reion de leon 2024 cert clio
RFEdA

Jordi Nualart va patir un accident força greu quan era segon de la Clio. En el quart tram de la jornada es va quedar sense frens en una baixada molt pronunciada havent d’estavellar el cotxe abans de patir un accident més greu. La pilot de Mollerussa, Ares Lahoz, va acabar en quarta posició a la copa francesa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments