Cap de setmana difícil per als catalans en F2 i F3 a Imola

Els pilots catalans Mari Boya i Pepe Martí van viure un cap de setmana complicat al mític traçat d’Imola

Pepe Martí, a la Fórmula 2, va viure un cap de setmana difícil. El pilot català no va començar de la millor manera quan va classificar en 14a posició a 0,75s de la pole. La cursa esprint tampoc va anar de la millor forma possible per la pilot de Campos Racing acabant en setzena posició.

Per la cursa llarga del cap de setmana va comptar amb una estratègia diferent. Retardant al màxim al seva entrada a box, Martí s’havia situat en segona posició, però quan va entrar a fer el seu canvi de pneumàtics va viure un dels moments del cap de setmana al traçat italià.

El pilot que en aquell moment liderava la cursa, Cordeel, i que també estava a box va perdre una roda quan el seu mecànic no la va acollar bé, sortint disparada i impactant amb el mecànic de l’equip Campos que en aquell moment estava treballant en el cotxe de Martí. El resultat: Martí també perdia la roda posterior esquerra i havia d’abandonar.

Tot i el succés, Campos Racing lidera el Campionat de Constructors de Fórmula 2 després d’Imola amb la victòria d’Isack Hadjar a la cursa de diumenge. El francès es va imposar a Gabriel Bortoleto.

Boya protagonista de la remuntada del cap de setmana

Boya, competint a la Fórmula 3, va protagonitzar una impressionant remuntada de 18 posicions després d’un incident inicial que el va deixar a la cua. Va acabar en la novena posició, demostrant una gran habilitat al volant.

Però el cap de setmana tampoc va començar de la millor manera possible pel pilot de Lés. Tot i acabar en tercera posició en els lliures de divendres a la classificació no va poder repetir actuació marcant la vint-i-setena posició. Un toc a la primera volta de la cursa esprint de dissabte el va deixar fora tot just començar.

Tot i això, Boya va realitzar una brillant actuació diumenge recuperant divuit posicions per acabar novè i sumar alguns punts.

Els dos pilots es preparen ara per a la pròxima ronda de la temporada a Mònaco, del 23 al 26 de maig, on buscaran millorar els seus resultats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments