Pérez critica durament el traçat d’Imola

El pilot mexicà Checo Pérez va expressar la seva disconformitat amb el traçat d’Imola després del Gran Premi d’Emilia-Romagna 2024.

El pilot de Red Bull va expressar una crítica contundent envers el traçat d’Imola després del Gran Premi d’Emilia-Romagna 2024. Pérez, que va finalitzar vuitè tot i comptar amb un dels millors cotxes de la graella, va considerar que el circuit no és adequat per a les carreres de Fórmula 1 actuals. Especialment, va destacar la dificultat per avançar a causa de la reducció de la zona de DRS aquest any. A més, va reconèixer que la seva classificació en l’11a posició va comprometre tot el seu cap de setmana.

Pérez va declarar a DAZN que el traçat d’Imola no facilita els avançaments, fet que afecta negativament l’espectacle i la competició. El pilot va afirmar que, tot i el rendiment del seu cotxe, les característiques del circuit no permeten mostrar el seu veritable potencial en carrera.

«Hauria estat molt complicat poder fer alguna cosa millor que això, però crec que aquest traçat no és apte per a la F1 pel que fa a curses perquè amb aquests cotxes que tenim i amb el DRS tal com es va quedar aquest any, molt més curt, era molt difícil de passar, cal un delta molt gran a les rodes»

El mexicà també va comentar que l’estratègia de carrera es veu molt condicionada per la posició de sortida, fet que fa difícil recuperar posicions un cop la cursa ha començat. Això va ser evident en la seva actuació al Gran Premi, on la seva posició inicial va limitar les seves opcions d’aconseguir un millor resultat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments