Suspès el Legend Les Corbes 2024

Peu a baix Motorsport Club Girona va fer públic a través d’un comunicat ahir l’anul·lació del 9è Fullslip Legend Les Corbes 2024

Després d’enfrontar-se a una sèrie d’incerteses i problemes administratius amb diversos organismes de la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments, l’organització va rebre una resolució desfavorable el dimarts 21 de maig de 2024 a les 14:30 h.

Aquesta resolució feia impossible la celebració de l’esdeveniment que estava previst per als dies 21 i 22 de juny de 2024 posant fi a mesos de treball intens i dedicació per part de l’organització.

El comunicat, signat pel president del club, Joan de las Heras, expressa el profund pesar de l’equip organitzador davant aquesta situació.

«Em treballat molt dur durant aquest temps, preparant l’event, amb molta dedicació i il·lusió amb la finalitat d’aconseguir un any més, l’èxit de participació i poder oferir un espectacle digne dins les expectatives ja habituals de la prova. Malgrat tots els esforços, els impediments administratius han estat insuperables, obligant així a l’equip a prendre la dolorosa decisió de suspendre l’esdeveniment.

El Fullslip Legend Les Corbes és conegut per ser un esdeveniment diferent en el calendari de ral·lis de Catalunya, atraient pilots d’arreu i vehicles amb pedigrí que feien les delícies de tots els aficionats. El Legend Les Corbes es va anar fent un lloc al calendari català apostant per un format més desimbolt i on l‘espectacle estava per damunt de la competició.

Ara la decepció és evident, però l’esperança de cara al futur roman intacta. En el comunicat, Peu a baix Motorsport Club Girona assegura que continuaran treballant amb més determinació per tal de garantir que la propera edició de 2025 sigui encara millor.

Seguirem treballant perquè la pròxima edició de 2025 sigui encara millor.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments