Sergio Pérez renova amb Red Bull fins al 2026

El pilot mexicà Sergio Pérez ha ampliat el seu contracte amb Red Bull fins al 2026, consolidant així la seva posició en l’equip durant dues temporades més

Aquesta renovació arriba després d’un inici de temporada on Pérez no ha destacat pel seu rendiment ni per incomodar al seu company d’equip.

Des de la seva incorporació a Red Bull el 2021, Pérez ha sumat un total de 3 poles, 5 victòries i 26 podis. La seva consistència i experiència han estat fonamentals per als èxits recents de l’equip, ajudant a Red Bull a competir al màxim nivell en el campionat de constructors.

L’extensió del contracte de Pérez també té implicacions per a altres pilots dins de l’univers Red Bull. Figures com Daniel Ricciardo, actualment pilot de reserva, o Yuki Tsunoda, es queden sense una oportunitat immediata de pujar al primer equip. Aquesta decisió reflecteix la confiança de Red Bull en Pérez per acompanyar Max Verstappen en la lluita pels títols.

El cap de l’equip, Christian Horner, ha expressat la seva satisfacció amb la renovació de Pérez, subratllant la seva experiència i habilitat per competir al més alt nivell. Aquest acord proporciona estabilitat a Red Bull, un equip que en els últims mesos ha viscut una voràgine extraesportiva constant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments