Suárez – Iglesias guanyen el 57è Rallye Ourense i recuperen el liderat del SCER 2024

FotoRFEdA

José Antonio Suárez i Alberto Iglesias van aconseguir la victòria al 57è Ral·li Ourense Recalvi, sumant el seu segon triomf de la temporada després del sumat a Lorca, la prova inaugural del Supercampionat d’Espanya de Ral·lis 2024.

L’inici de la prova va estar marcat pel gran ritme que van imprimir els tres pilots asturians durant la primera etapa que va acabar amb la sortida de Ruiloba quan estava liderant la prova.

Suárez va repetir la victòria de la temporada passada, recuperant el lideratge del campionat a l’inici del periple del nord que tot just s’iniciava amb aquesta prova. Ara Suárez lidera el SCER per dos punts de diferència amb Cachón.

Pardo Skoda Fabia Rs Rally2 Ourense scer 2024
RFEdA

Javier Pardo i David de la Puente, amb la seva segona posició, van aconseguir el seu primer podi de la temporada a la cita de casa. Gràcies a aquest doblet del Recalvi Team, Škoda s’ha consolidat com a líder en l’apartat de marques de l’S-CER.

Alejandro Cachón i Borja Rozada van acabar en tercer lloc després de rebre una penalització d’un minut per excedir el nombre màxim de pneumàtics permesos durant una prova, fet que els va impedir lluitar pel triomf i de retruc per la segona plaça. Tot i anotar-se el TC Plus, els de Toyota no van poder mantenir el lideratge del campionat.

Cachón Toyota Yaris Rally2 Ourense SCER 2024
RFEdA

Álvaro Muñiz i Néstor Casal, juntament amb José Luis Peláez i Alberto Chamorro, van completar les cinc primeres posicions a l’exigent cita gallega, mentre que Iván Ares i Javier Martínez, així com Óscar Palomo i Sergio Fernández, van haver d’abandonar prematurament.

Unai de la Devesa i Daniel Sosa van sumar la seva segona victòria consecutiva a la Beca Junior RTS on l’andorrà Alex Español va haver d’abandonar després d’un accident en el vuitè tram quan liderava la prova amb més de mig minut de marge.

Adrián Vázquez i Melisa Lorenzo aconseguien la seva primera victòria a la segona prova de la Copa Hyundai i20 N Rally amb la parella catalana formada per Bartés – Velilla acabant en posicions de podi sumant un bon grapat de punts gràcies al ple d’escratx que van aconseguir durant la segona etapa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments