Pepe Martí i Mari Boya preparats per a brillar al Gran Premi de casa

Aquest cap de setmana, del 21 al 23 de juny de 2024, el Circuit de Barcelona-Catalunya serà l’escenari del Gran Premi d’Espanya de fórmula 1 però també hi seran presents les categories de suport, la Fórmula 2 i Fórmula 3.

Pepe Martí a recuperar el camí dels podis en F2

Pepe Martí arriba al seu Gran Premi de casa ocupant la 12a posició en el campionat de pilots amb 26 punts. Aquest és el seu primer any a la Fórmula 2 després de graduar-se de la Fórmula 3, on va finalitzar cinquè el 2023 i on va guanyar la cursa de casa.

Fins ara, ha aconseguit punts en algunes curses, principalment en el doble podi al cap de setmana inaugural a Sakhir a Bahrain i algun punt més a Jeddah. A partir d’aquell moment el pilot sabadellenc ha patit problemes mecànics i incidents que l’ha allunyat de les primeres posicions. Amb una temporada encara per endavant, Martí buscarà aprofitar l’avantatge de córrer davant del seu públic per sumar més punts i millorar la seva posició al campionat​.

Mari Boya a seguir sumant en F3

mari boya f3 test
Mari Boya, Campos Racing. FIA Formula 3 Pre – Season Testing – Sakhir, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. 12th February 2024.

Mari Boya també competirà davant dels seus aquest cap de setmana. Actualment, ocupa la 11a posició en la classificació de Fórmula 3 amb 30 punts. Boya ha demostrat ser un pilot consistent, obtenint punts regularment al llarg de la temporada. La seva millor actuació fins ara ha estat a Melbourne, on va finalitzar setè i va sumar 14 punts.

Horaris

Fórmula 2

Divendres, 21 de juny

  • Lliures: 11:05 – 11:50 h
  • Classificació: 15:55 – 16:25 h

Dissabte, 22 de juny

  • Cursa Sprint: 16:15 – 17:15 h

Diumenge, 23 de juny

  • Cursa principal: 11:35 h

Fórmula 3

Divendres, 21 de juny

  • Pràctica: 09:55 – 10:40 h
  • Classificació: 15:00 – 15:30 h

Dissabte, 22 de juny

  • Cursa Sprint: 10:40 h

Diumenge, 23 de juny

  • Cursa principal: 10:00 h

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments