El calendari del WRC 2025 comença a agafar forma

El calendari del WRC del 2025 ha fet un gir amb l’anunci recent del viatge al Paraguai, afegint així una cinquena ronda fora d’Europa. Amb aquesta inclusió, el Paraguai es troba en una llista que ja inclou Safari, Xile, Aràbia Saudita i Japó, destacant la diversitat geogràfica de les localitzacions triades per a l’any vinent.

Encara no s’han concretat els detalls sobre com es desglossarà el calendari, però es preveu que hi podria haver un total de 14 ral·lis el 2025. Aquesta ampliació del nombre d’esdeveniments era un objectiu del promotor en els últims anys per ampliar l’abast global de la competició.

Pel que fa a les proves europees, el possible calendari inclouria: Montecarlo, Suècia, Portugal, Sardenya, Illes Canàries, Estònia, Finlàndia, Acròpolis i Europa Central. Una combinació de proves clàssiques i noves localitzacions sense saber encara l’èxit que poden tenir.

L’anunci oficial del calendari complet del 2025 està prevista per al juliol, moment en què s’espera que es confirmin tots els detalls sobre les dates i els llocs de cada prova

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments