Aston Martin triomfa a les 24 Hores de Spa 2024 aconseguint una victòria històrica

L’Aston Martin Vantage GT3 n°7 del Comtoyou Racing s’imposa a la Cursa del Centenari

Més de 110.000 espectadors es van apropar al traçat belga per aquesta cursa de resistència

L’equip Comtoyou Racing, amb el seu Aston Martin Vantage GT3 n°7, va fer història aquest cap de setmana en guanyar les 24 Hores de Spa-Francorchamps. El trio format per Mattia Drudi, Nicki Thiim i Marco Sørensen va aconseguir una victòria que no només marca el seu primer triomf com a equip, sinó que també posa fi a 76 anys sense victòries per a la marca britànica en aquesta prestigiosa cursa.

Un triomf després de 76 anys d’espera

Aston Martin no guanyava les 24 Hores de Spa des del 1948, quan St John Horsfall i Leslie Johnson van aconseguir la victòria amb una Aston Martin 2-Litre Sports. Aquest retorn al capdamunt del podi és un esdeveniment monumental per a la marca de Gaydon, especialment en una edició tan especial com la del Centenari de la cursa.

Ferrari 51 24h spa 2024

Una cursa plena de girs dramàtics

La victòria de l’equip Comtoyou Racing es va aconseguir en una cursa plena de girs inesperats. El Ferrari n°51, pilotat per Alessandro Pier Guidi, Davide Rigon i Alessio Rovera, semblava destinat a guanyar fins que es va veure obstaculitzat per la Lamborghini n°19 a l’entrada dels boxes. Aquesta incidència els va costar més d’un minut i va obrir la porta a l’Aston Martin n°7 per prendre la davantera.

El Ferrari n°51 de Pier Guidi, Rigon i Rovera es va haver de conformar amb el segon lloc, mentre que la tercera posició va ser per a la BMW M4 GT3 n°32 de Dries Vanthoor, Sheldon van der Linde i Charles Weerts.

Per la seva part, Dani Juncadella va competir amb l’equip Mercedes-AMG Team GruppeM Racing, al volant d’un Mercedes-AMG GT3 Evo. L’equip va estar format per Juncadella, Ralf Aron i Frederik Vesti​. L’equip va experimentar problemes tècnics que els van obligar a retirar-se de la competició abans d’acabar la cursa.

Resultats Finals

  • 1r lloc: Aston Martin Vantage GT3 n°7 (Comtoyou Racing) – Mattia Drudi, Nicki Thiim, Marco Sørensen.
  • 2n lloc: Ferrari n°51 – Alessandro Pier Guidi, Davide Rigon, Alessio Rovera.
  • 3r lloc: BMW M4 GT3 n°32 (WRT) – Dries Vanthoor, Sheldon van der Linde, Charles Weerts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments