L’èxit de Ferrari més enllà de Le Mans

Ferrari va fer públic l’any passat el projecte del 499P Modificata. Es tracta, en termes generals, d’una variant del cotxe guanyador de Le Mans 2023, i ara també 2024, pensat per gaudir-ne en circuit, sense homologacions per competir.

Es tracta del primer producte del seu nou programa ‘Sport Prototipi Clienti’ dedicat, igual que el conegut ‘F1 Clienti’, a oferir a la seva clienta més selecta el privilegi de sentir allò que senten els seus pilots oficials.

El 499P Modificata utilitza gran part de la mateixa tecnologia que els seus germans Hypercar de carreres, però sense les restriccions reglamentàries, en particular sobre la potència de la propulsió híbrida. Ferrari ofereix aquest programa per permetre als clients viure l’emoció de conduir cotxes d’altes prestacions en circuits de carreres, amb el suport tècnic complet de l’equip Ferrari.

Fins ara s’han lliurat ni més ni menys que sis 499P Modificata a clients, i s’espera que altres cotxes siguin lliurats ben aviat. El total final, com sempre passa amb Ferrari, no és una xifra que es pugui fer pública, però veient els èxits de l’equip italià a la resistència, i sobretot a Le Mans, segur que ha estat superior a l’esperada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments