M-Sport continua forjant promeses del WRC

Aconseguint el seu tercer podi de la temporada del Campionat del Món de Ral·lis, Adrien Fourmaux va oferir una altra actuació impecable en el seu debut al Ral·li de Polònia amb M-Sport. Enmig de les celebracions dels 300 punts consecutius de M-Sport al WRC, el bon resultat a Polònia només reforça aquest rècord.

Adrien Fourmaux i Alex Coria van ocupar la tercera posició general a Polònia per tercera vegada aquesta temporada, en un altre bon exemple de conducció hàbil i perfectament mesurada. A falta d’experiència a Polònia, Fourmaux va començar el cap de setmana amb cautela i es va centrar en tenir una bona sensació en el cotxe. El francès va pujar entre els seus rivals més experimentats i va acabar la jornada en quart lloc de la general. Evitant problemes durant els trams d’alta velocitat del dia, Fourmaux va registrar temps més constants per mantenir-se fort en la quarta posició general, guanyant 10 punts provisionals a la classificació de dissabte.

Els nouvinguts al Rally1, Mārtiņš Sesks i Renārs Francis, van sorprendre en un fantàstic debut del seu Ford Puma Rally1 no híbrid. En una bona preparació per al seu ral·li a casa a Letònia el mes que ve, amb el suport del sistema híbrid complet, la parella va tenir un cap de setmana excepcional a Polònia des del principi.

Grégoire Munster i Louis Louka van fer una bona actuació al Ral·li de Polònia, assegurant-se la setena posició general després d’un cap de setmana consistent i equilibrat.

Richard Millener, director de l’equip, entén que va ser un cap de setmana fantàstic per a tot l’equip:

«Va ser fantàstic veure a Adrien estan en els millors temps durant tot el cap de setmana en una cursa que li era desconeguda i la seva determinació i millora des de l’inici de la temporada significa ara és un competidor en tots els esdeveniments. Això s’ha tornat a demostrar avui amb el seu impressionant tercer lloc a la classificació de diumenge.

«Em trec el barret amb Mārtiņš per un debut increïble, pensar que ha estat lluitant contra Theirry Neuville tot el cap de setmana és increïble i ha estat impressionant de veure’l. Ara tinc moltes ganes de Letònia i de veure què hi pot aconseguir».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments