Ogier demana canvis en els reconeixements

El pilot de Toyota subratlla la importància de trobar solucions per reduir la possibilitat d’accidents durant els reconeixements en els ral·lis

Sébastien Ogier, en una entrevista amb Auto Hebdo, ha explicat el seu punt de vista respecte els reconeixements després del seu accident la setmana passada. El pilot francès ha subratllat la necessitat de revisar el sistema de reconeixement en els ral·lis. El tema dels reconeixements s’ha debatut durant molt de temps i ara, després de l’accident a Polònia, torna a estar sobre la taula.

Tot i que feia temps que no succeïa un incident tan greu, els riscos són sempre presents quan les carreteres estan obertes al trànsit normal. Ogier considera que avui dia no té sentit fer els reconeixements en carreteres obertes, ja que la possibilitat d’accidents és elevada. A la majoria de trams, les carreteres són estretes i, quan es passa per un rasant sense visibilitat, com va ser el seu cas, és molt fàcil patir un accident.

Ogier afirma que aquests incidents perjudiquen la imatge dels ral·lis, fins i tot quan es respecten els límits de velocitat. El francès també destaca que per realitzar correctament el reconeixement és essencial estudiar les trajectòries, i en aquestes condicions, topar frontalment amb un altre vehicle és molt perillós.

En l’incident, Ogier es va trobar amb un rasant a l’esquerra i va tallar una mica la corba. Com sovint passa en situacions similars, ambdós vehicles van intentar esquivar-se cap al mateix costat, fent la col·lisió inevitable. Segons Ogier, si l’altre cotxe hagués mantingut la seva trajectòria, no haurien col·lidit.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments