Solans i Llarena reforçaran l’equip Hyundai per al final del SCER 2024

Hyundai Motorsport ha fet un moviment estratègic a mitja temporada del Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) 2024, renovant la seva alineació de pilots.

Després d’haver començat l’any amb Pepe López, Iván Ares, Óscar Palomo i Sergi Pérez, la marca, campiona en 2021 i 2022, ha decidit incorporar dos dels pilots espanyols més reconeguts a nivell internacional: Efrén Llarena i Nil Solans.

Efrén Llarena: debut amb Hyundai al Rally Princesa de Asturias

Efrén Llarena, de 29 anys, és conegut per les seves victòries al Campionat d’Europa de Ral·lis, tant en la categoria júnior com en la general, amb títols aconseguits el 2019 i 2022. El pilot de Burgos farà el seu debut amb el Hyundai i20 N Rally2 al Rally Princesa de Asturias, que es disputarà el 6 i 7 de setembre. Aquesta serà la primera vegada que Llarena competix amb aquest model, després d’haver estat aquest estiu en les proves d’asfalt del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC).

Llarena, acompanyat de la seva copilot Sara Fernández, tornarà al S-CER amb grans expectatives després d’haver aconseguit el subcampionat fa dos anys, i ara busca repetir o millorar aquella actuació amb Hyundai, formant equip amb Iván Ares-Javier Martínez i Sergi Pérez-Axel Coronado.

“És una gran oportunitat per a nosaltres debutar amb Hyundai, i alhora una gran responsabilitat. El Rallye Princesa d’Astúries m’agrada força, fa dos anys em vaig sentir molt còmode corrent allà. Intentarem acoblar-nos al màxim i el més ràpid possible al Hyundai i20 N Rally2 per lluitar per estar a dalt, que és l’objectiu amb què anem a Oviedo.

Efrén Llarena
Efren LLARENA during the FIA European Rally Championship in Fiuggi, Italy on 28, July 2024 // @World / Red Bull Content Pool // SI202407280208 // Usage for editorial use only //

Nil Solans: retorn a Hyundai al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

Nil Solans, de 32 anys, és un altre pilot que reforça les files de Hyundai. El campió del món júnior de 2017 competirà novament amb Hyundai en el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, programat per al 18 i 19 d’octubre. Solans ja va tenir l’oportunitat de pilotar un Hyundai i20 WRC fa tres temporades quan la prova catalana formava part del campionat del món.

Després de competir a l’ERC amb Hyundai Motorsport fa dos anys, Solans tornarà a posar-se al volant del Hyundai i20 N Rally2 en una de les proves de terra més prestigioses del S-CER. El pilot de Matadepera va aconseguir el títol de campió nacional de ral·lis de terra el 2020, i aquesta tornada al Hyundai suposa una nova oportunitat per demostrar el seu talent en un escenari conegut.

Estic súper content de tornar a córrer amb Hyundai i de poder sortir al ral·li de casa amb el Hyundai i20 N Rally2. Crec que farem un bon binomi per poder aspirar a un bon resultat. Hyundai Motorsport està fent molt bona feina de desenvolupament i apostant fort per aquest cotxe. Segur que al RallyRACC ho podrem demostrar.

Nil Solans

Suport de Hyundai Customer Racing Iberia

Tant Llarena com Solans comptaran amb el suport de Hyundai Customer Racing Iberia, l’equip encarregat de gestionar els Hyundai i20 N Rally2 amb què competiran. Sergi Pérez, jove pilot de 20 anys, també formarà part d’aquest equip després de ser inclòs en el programa Hyundai Motorsport Customer Racing Junior Driver, una iniciativa que busca desenvolupar nous talents en el món del motor.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Vicens Lopez Sanchez
20 Dies fa

Bons fitxatges!!!!