Pardo i Pérez guanyen a Lorca i lideren el SCER 2023

La segona prova del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2023, el XII Rallye Tierras Altas de Lorca, ha tingut com a guanyadors a Javier Pardo i Adrián Pérez.

Els vigents subcampions de l’ERC han aconseguit la seva primera victòria a nivell nacional, amb ple de punts a més, al haver guanyat també el TC plus. Així doncs, el pilot gallec i el navegant asturià, cinquens classificats el mes passat del 40 Sierra Morena Rallye Córdoba, s’han col·locat automàticament al capdavant del SuperCER amb el nou Hyundai i20 N Rally2 del Rallycar Team.

José Antonio Suárez i Alberto Iglesias han situat en segon lloc l’Skoda Fabia RS Rally2 del Recalvi Team, per davant dels guanyadors del Trofeu Junior, Diego Ruiloba i Angel Vela, que van aconseguir el seu primer podi conjunt debutant sobre terra amb el Citroën C3 Rally2.

Suarez Skoda Fabia RS Rally2 Lorca 2023
RFEdA

Jan Solans i Rodrigo Sanjuán van patir un problema en la bomba de l’aigua que va obligar als mecànics a treballar contrarellotge abans que el seu cotxe sortís als trams. Aquest retard el va comportar a una penalització de 1:40. Els nous integrants de l’equip Teo Martín Motorsport es van apuntar les dues especials amb les quals arrancava el ral·li, escalant així fins a la cinquena posició. Però una posterior punxada en el penúltim tram deixava als fins a llavors líder del campionat en dotzena posició.

Óscar Palomo i Marcelo der Ohannesian van trencar una mànega després d’un impacte i es veien obligats a abandonar. El jove madrileny podria reenganxar-se després a la secció de migdia, en la qual ha signat un segon i un tercer escratx estrenant-se sobre terra al volant del seu Hyundai i20 N Rally2.

Tot i una doble punxada, Alexander Villanueva i José Murado han acabat assolint la cinquena plaça amb el seu nou Skoda Fabia RS Rally2 de RaceSeven, a esquenes d’Iván Ares i José Pintor. El Citroën C3 Rally2 de Past-Racing, en mans de Daniel Alonso i ‘Jandrín’ López, ha finalitzat sisè, seguit per Joan Vinyes i Jordi Mercader, setens a bord d’un Hyundai i20 N Rally2.

perez romero peugeot 208 lorca 2023
RFEdA

Sergi Pérez guanyava la segona prova puntuable per a la Beca Junior RTS i el Trofeu 2RM, afermant així el seu lideratge en les dues categories juntament amb la seva copilot, Lorena Romero. Segona posició de per a la també parella catalana Gil Membrado i Manel Muñoz, demostrant que la seva experiència sobre terra els hi va ser molt valuosa en aquesta prova.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments