Norris domina el GP de Singapur i posa pressió a Verstappen en la lluita pel títol

El pilot britànic aconsegueix una victòria contundent mentre McLaren suma un nou èxit amb el podi de Piastri, apropant-se a Red Bull al campionat de constructors.

Lando Norris va aconseguir una nova victòria al Gran Premi de Singapur, demostrant un domini incontestable al llarg de tota la cursa. Des de la pole position, Norris va posar fi a una mala ratxa que el perseguia quan sortia des de la primera posició i no aconseguia mantenir-se al capdavant després del primer revolt. Aquesta vegada, Max Verstappen no va poder amenaçar el seu rival en el primer gir, i durant tota la cursa, el pilot neerlandès no va tenir la capacitat de pressionar Norris.

El ritme de la McLaren MCL38 va ser inapel·lable. Norris va augmentar progressivament la seva distància amb Verstappen, acumulant més de 20 segons en només 25 voltes. Tot i un lleu ensurt amb un frenada al revolt 14 a mitja cursa, Norris va gestionar el seu únic pas pels boxes a la perfecció i va mantenir el lideratge. Finalment, va creuar la línia de meta amb més de 21 segons d’avantatge, aconseguint la seva tercera victòria de la temporada.

El rendiment de McLaren va ser brillant, amb Oscar Piastri aconseguint la tercera posició del podi després de superar els Mercedes a pista. George Russell i Charles Leclerc van completar el Top 5, seguits per Lewis Hamilton, Carlos Sainz, Fernando Alonso, Nico Hülkenberg i Sergio Pérez.

Franco Colapinto, que havia fet un bon inici guanyant tres posicions fins a la novena, va perdre terreny durant els pits stops i no va aconseguir puntuar, quedant-se just fora dels punts.

Al campionat, aquesta victòria permet a Norris reduir la distància amb Verstappen a 52 punts. A més, Daniel Ricciardo va aconseguir el punt per la volta ràpida, ajudant així Red Bull. Així doncs, McLaren va sumar 21 punts més que Red Bull, ampliant la seva avantatge a 43 punts en el campionat de constructors.