Volvo introdueix l’autobús 7900 Electric amb una bateria de 396 kWh

Volvo ara ofereix els autobusos elèctrics més llargs.

Volvo Busos va ampliar la seva gamma d’autobusos elèctrics amb el model articulat elèctric 7900 (anunciat a principis d’aquest any), presentat  a Brussel·les.

Està disponible en 18 o 18,7 m de longitud, amb una capacitat de passatgers de fins a 150 persones. No hi ha informació pel que fa a la variació, però amb un paquet de bateries de fins a 396 kWh, hauria de ser possible intercanviar la seva contrapart dièsel, específicament ja que hi ha opcions de càrrega flash (OppCharge i Combo2 / CCS).

D’acord amb els autobusos Volvo, 7900 Electric Articulated té un 80% menys de consum que el model dièsel idèntic.

«Baix nivell de soroll i gran seguretat»

El Volvo 7900 Electric Articulated ha estat dissenyat per augmentar la rapidesa dels viatges dels passatgers i proporcionar-los una conducció assenyada. L’autobús compta amb quatre portes dobles, grans superfícies per estar de peu, passamans i nanses amb un disseny ergonòmic, tan bons com els seients dissenyats per Volvo.

La cabina proporciona al conductor una visió general del trànsit. El baix nivell de soroll redueix la possibilitat de cansament i distracció. Una unitat de climatització d’alta qualificació garanteix una temperatura correcta tant per als passatgers com per al conductor. El Volvo 7900 Electric Articulated pot estar equipat adicionalment amb la direcció dinàmica Volvo, que facilita considerablement el treball del conductor i redueix la tensió a les espatlles i els braços.

Volvo 7900 Electric Articulated especificacions:

  • Longitud: 18 ó 18,7 m.
  • Nombre de passatger: Fins a 150 passatgers.
  • Línia de transmissió: Doble motor elèctric amb transmissió de dos temps. Potència màx. 2×200 kW, parell màx. 31 kNm en l’eix motriu.
  • Bateries: Bateries de ions de liti amb una capacitat d’emmagatzematge de fins a 396 kWh.
  • Sistema de càrrega: OppCharge, Combo2 / CCS.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments