El Toyota Yaris Prototype dispara els rumors

Un nou vídeo ens ofereix la primera imatge oficial de el futur Toyota GR Yaris Prototype, abans de la seva gran debut, previst per al Ral·li d’Austràlia, el proper 17 de novembre. I sí, la denominació GR-4 que apareix al costat de el model podria indicar que el nou model tindrà tracció a les quatre rodes.

Però abans d’arribar a aquest punt, ja havíem vist unes fotos espia realment interessants, al circuit alemany de Nürburgring, d’una ‘mula’ de proves que aparentava ser un Yaris de tall esportiu, dotat d’un aleró específic, una suspensió rebaixada i unes llandes d’aliatge, de color coure.

Malauradament, la informació sobre l’esquema de propulsió de l’Yaris GR és tot un misteri. El Yaris ‘convencional’, presentat fa unes setmanes, anuncia una gamma amb dos motors tricilíndrics de gasolina, de 1,0 i 1,5 litres de cilindrada, així com la clàssica variant híbrida, amb un nou desenvolupament i una potència propera als 115 CV.

En aquest sentit, esperem que sigui una mica més proper a l’anterior Yaris GRMN , encara que amb el dubte de si es superaran els 212 CV de potència que anunciava. Això sí, no hem de descartar res, com tampoc és d’estranyar que comptés amb tracció total, en virtut de la nomenclatura GR-4.

Dit això, els rumors apunten que Toyota podria estar pensant en tres diferents versions esportives: una més centrada en l’estètica (GR SPORT) , una altra veritablement prestacional (GRMN) i una última, derivada del Yaris WRC.

Per lligar caps: tracció total, aerodinàmica específica, motor de quatre cilindres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments